top of page

Hitta glädjen på jobbet

Det började med ett nystartat företag. Två månader senare kom katastrofen!

I sin föreläsning berättar Lotta hur man kan hitta tillbaka och hur man genom att ställa upp för andra kan hela sig själv. Hur man genom att dela ansvar, omsorg och glädje skapar en roligare mer energifull arbetsplats.

Boka genom att kontakta Träningsklinken eller direkt via;
 

lotta@traningskliniken.com

IMG_1069.PNG

Självkänsla, energi och glädje

När självkänslan är på topp klarar vi allt och när den är i botten så tappar vi allt.

I sin föreläsning beskriver Lotta hur vår självkänsla påverkar vad vi känner och tänker om oss själva. Hur vi genom reflektion och positivt tänkande kan hitta tillbaka till vår energi och vår glädje.

Boka genom att kontakta Träningsklinken eller direkt via;

lotta@traningskliniken.com

Röster om föreläsningarna

"Har varit på en del liknande föreläsningar genom åren. Skillnaden nu var att detta var genuint och trovärdigt. Många andra har varit "skådespelare" var av en del gjort bra förställningar, men mindre trovärdiga."
"Berörande föreläsning som får en att tänka till lite.Så enkla simpla saker i vardagen men ändå så svåra. Självklart går jag in och anmäler mig på www.livsviktigt.se"
"Man fick ett annat perspektiv på allt egentligen. "Gnäll" inte, acceptera och gå vidare. Lägg krut på det man kan påverka."
Namnlös.png
43258942_10156212387452946_2816008235473

Ambassdör för

www.livsviktigt.se

Att sprida budskapet om livsviktigt.se betyder mycket för mig.

I november 2004 är min man Janne, jag och våra två barn i Florida för Janne skall göra sin andra Ironman. Måndagen innan tävlingen går han ut för att göra en sista simträning men han kommer inte tillbaka. På kvällen ringer min telefon och en röst frågar mig om något på engelska med många svåra ord som jag inte förstår, så jag svarar no. Långt senare när chocken lagt sig förstår jag att det var donationsregistret som ringde för att fråga om jag ville donera min mans organ och jag hade svarat nej. Det gjorde mig mycket ledsen han hade så gärna velat bidra.

 

Sedan 2015 har jag varit ambassadör för donationsregistret b.l.a som föreläsare på deras utbildningar för donationsläkare och sjuksköterskor. Via vår tävling Tjörn Triathlon har vi fått hundratals människor att anmäla sig till www.livsviktigt.se

Sverige är det land i världen vars befolkning är mest positiv till organdonation men märkligt nog har bara 15 procent registrerat sig i donationsregistret.

Varje donator kan rädda livet på upp till åtta personer.

Är du inte anmäld gå in på www.livsviktigt.se

Ditt beslut kan rädda liv.

Hedersmedlem i Livet som Gåva.

5 oktober 2018 blev Lotta Nilsson hedersmedlem i Livet som Gåva det är en nationell organisation som består av patientföreträdare och medicinsk profession. Syftet är att verka för att fler ska säga ja till organdonation. Varje år utser de en hedersmedlem som verkat för att främja donation av organ och vävnad. Utmärkelsen har delats ut sedan 2003 och har tidigare endast gått till medicinare.

Röster om föreläsningarna

"Tack, för som alltid en mycket gripande och lärorik presentation. Många kom fram till oss och berättade om hur bra de tyckte du var som vågade stå där och tala om varför du nekat donation. Det är ju detta vi måste bli påminda om att det är hur man uppträder och hur man frågar som är avgörande om det blir donation eller inte."
"Det är så bra att du som är en så generös människa delar med dig av din erfarenhet. Det gör att alla går hem och tänker igenom hur vi beter oss gentemot våra närstående. Om vi har för stor ångest för frågan så smittar det av sig till de som befinner sig i katastrofal sorg och då är det lätt att det blir ett nej."
bottom of page