Allmänna Regler 

Här följer lite allmän information om Träningskliniken som är bra att känna till:

 

Bokning

För att vara säker på att få en plats på gruppträningspassen behöver man boka plats. För att kunna boka pass måste du ha ett aktivt träningskort samt ha meddelat oss din mailadress och födelsedatum. 

Du kan boka pass på två sätt, via Bokningsappen eller hemsidan.

1. Bokningsappen

Hämta Bokningsappen i AppStore eller där du hämtar appar.

Anläggnings-ID: 1703. Användarnamn: din mailadress. Lösenord: ditt födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD). Slutför installationen.

När appen är installerad behöver du inte logga in/ut utan bara öppna/stänga appen.

Förutom att boka/avboka pass kan du i appen även se dina bokningar, när ditt kort går ut mm.

2. Bokning via hemsidan

Klicka på fliken eller knappen "Boka Pass". Logga in. Användarnamn: din mailadress. Lösenord: ditt födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD).

Förutom att boka/avboka pass kan du via hemsidans bokning även se dina bokningar, se din träningshistorik, när ditt kort går ut mm.

Fr o m 1 november gäller dessa bokningsregler:

1. Du kan boka max 7 pass (varav max 3 spinningpass)/vecka.

2. Du kan boka dig till ett pass tidigast 5 dagar i förväg.

(bokningen öppnar 2 dygn efter att passet är slut)

3. Till passet finns 15 fasta platser och 15 reservplatser.

Din reservplats kan bli ordinarie fram tills 5 timmar innan passet börjar. Du får besked om detta via mail. (Du kan också 

själv titta i bokningsappen under "Mina bokningar" 5 timmar innan passet startar och se om du fått en ordinarie

plats). Vill du inte ha platsen måste du avboka dig. 

Av

4. Avbokning av kvällspass skall ske senast 4 timmar innan passet startar.

Dagpassen skall avbokas senast 1 timma innan passet startar.

Vi vill också be dig komma i tid!

Till Spinningen måste du checka in senast 15 minuter innan passet startar.

Till andra pass måste du checka in min innan passet startar.

Checkar du in när det är mindre tid kvar så 

*har du avbokats från passet

*har din plats blivit tillgänglig för drop-in

*registreras du som ett gymbesök

*skickas det automatiskt en "varning" via mail

*3 varningar innom 60 dagar leder till en bokningsspärr i 30 dagar, då är du istället välkommen att träna drop-in.

h se om du har få 

 

Träningsskor

Använd särskilda träningsskor för inomhusbruk! Och vi är mycket tacksamma för att du byter till inneskor först när du kommit in– så att vi slipper får parkeringens grus på våra golv och löpband.

Hänglås

Var rädd om dina saker! Om det ligger hänglås på receptionsdisken så får man låna dem, men det är bäst om du tar med dig ett hänglås så att du kan låsa in dina kläder mm i ett skåp. Det är bara tillåtet att ha skåpet låst medan du tränar. Hänglås som ev hänger kvar efter stängning klipps upp av personalen.

Kvarglömda saker läggs i ”tunnor” utanför kontoret. Kika där eller fråga personalen om det är något du tror du har glömt. Kvarglömda saker slängs/skänks bort en gång per termin.

Ordning och reda

I gymmet plockar man bort/hänger tillbaka de redskap/handtag och dylikt man ev använt. Det blir då lättare att hitta sakerna, och det är lättare för övriga medlemmar att se om en maskin är ledig eller upptagen.

Gratis månad

Om du löser nytt halvårs- eller helårskort innan ditt gamla kort går ut så bjuder vi på en gratis extra månad! Säg till i receptionen.

Barn/ungdomar

Små barn är ok att ta med sig, i babysitter eller (ren) vagn. Skulle barnet inte uppskatta att vara här så är det ju bara att avbryta träningen, men man vet ju inte innan man provat! Större barn får ej vara i gymmet p g a skaderisken. Vissa terminer har vi ledarledd träning för barn/ungdomar mellan ca 10 och 14 år.  13- och 14-åringar kan köpa terminskort och då träna gruppträning och gym i målsmans sällskap. Fr o m året man fyller 15 år får man träna på egen hand både i gymmet och på passen. 15-19-åringar får 30% ungdomsrabatt på våra ordinarie kortpriser.

 

Bastu

I omklädningsrummen finns bastu för våra medlemmar. Vill du basta efter träningen så kontrollera gärna att den är på redan innan du börjar träna. Du får gärna sätta på den själv, eller be personalen om hjälp.

Rabatt

Om man är flera personer från samma arbetsplats som köper träningskort på Träningskliniken så ger vi 20% rabatt på helårskort!

Denna rabatt gäller vid kontant- eller kortbetalning, alltså inte om man vill betala månadsvis via autogiro. Vill man betala via autogiro så gäller den ordinarie månadskostnaden.

Uppehåll/”pausa kort”

För att pausa ett träningskort krävs uppvisande av läkarintyg.

Sommartider

Fr o m midsommar t o m augusti har vi ändrade öppettider på helgerna samt stängt/obemannat vissa tider. Även schemat med gruppträningspass ändras under denna period.

Hygien

Tänk på att bara träna när du är frisk och kry – både för din egen och för övriga medlemmars skull! I gymmet finns sprayflaskor och pappershanddukar så att vi kan torka av maskinerna efter oss.

EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR 

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi på Träningskliniken hanterar dina uppgifter. Vi använder dina personuppgifter endast för att du ska kunna använda ditt träningskort och ha tillgång till vårt bokningssystem och för att vi, via mail/telefon, ska kunna nå dig med information rörande t ex bokning. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. Mer info om vår policy kring personuppgifter hittar du på ”Mina sidor” när du loggar in i vårt bokningssystem via hemsidan (ej i appen) https://onlinebokning.pastelldata.com/1703

Kollungsvägen 26

471 31 Skärhamn

0304 -­ 67 07 04

info@traningskliniken.com

Träningskliniken

Kom trivs och träna 

© 2019 I TRÄNINGSKLINIKEN I org.nr. 556514-8821